Returnare

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului, daca produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la nici un cost suplimentar pentru dumneavoastra.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

- Sa ne trimiteti un mail la adresa contact@axafashion.ro pentru a putea procesa intr-un timp cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor. Mail-ul trebuie sa contina numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, data la care s-a efectuat comanda si data la care s-a efectuat livrarea.

Tinem sa mentionam ca produsul va fi trimis catre dumneavoastra doar in momentul in care noi l-am primit, iar acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de purtare.

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.

Returnarea produselor cumparate se face fara a invoca un motiv, conform legii comertului electronic (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 7 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client, adica de catre dvs!

Trimiteti coletul prin aceeasi firma de curierat prin care s-a facut livrarea.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in mail-ul trimis inainte de trimiterea coletului retur. 

Produsele returnate, cat si ambalajul lor trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii si sa contina si etichetele intacte ale produselor. 

NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului de catre AXAfashion.ro.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat la fel cum a fost trimis si sa contina toate etichetele.

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat,iar noi vom lua legatura cu firma de curierat si ii vom indruma in a va ridica coletul. In situatia in care ati ales ca metoda de livrare Posta Romana va trebui sa expediati coletul catre noi la adresa str.Cuza Voda, nr.21, Slobozia/Ialomita, destinatar AXA Fashion Store, urmand a achita o taxa de aproximativ 5 lei.

Tinem sa mentionam ca produsul va fi trimis catre dumneavoastra doar in momentul in care noi l-am primit,iar acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de purtare.

Toate preturile contin TVA ANPC / CostiDesign