Metode de livrare

*** FAN Courier ***
 
Durata de livrare este de 24 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Pachetul este adus la adresa specificata de dumneavoastra.            

Costul transportului este de 19 Ron.
Daca valoarea comenzii depaseste 200 Ron atunci transportul este GRATUIT.
Plata coletului se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de catre dumneavoastra.
Suma platita de dvs. cuprinde valoarea produselor si costul transportului.

Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire Fan Courier si se percep km suplimentari, pretul se modifica.Pentru mai multe informatii va rugam consultati site-ul Fan Courier.

Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (luni-joi) si ai ales modalitatea de transport curier rapid, produsele comandate vor ajunge la tine in 24h, astfel incat, in ziua urmatoare vei desface coletul complet.

Daca ai trimis comanda de vineri pana duminica si ai ales modalitatea de transport curier rapid, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de marti.

 
*** Posta Romana ***
 
Durata de livrare este de 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Pachetul este adus la adresa specificata de dumneavoastra.            

Costul transportului este de 10 Ron.
Plata coletului se face integral in momentul livrarii comenzii.
Suma platita de dvs. cuprinde valoarea produselor si costul transportului.

Daca ai trimis comanda pana in ora 16:00 (luni-joi) si ai ales modalitatea de transport Posta Romana, produsele comandate vor ajunge la tine in 3-4 zile lucratoare.

Daca ai trimis comanda de vineri pana duminica si ai ales modalitatea de transport Posta Romana, produsele comandate vor ajunge la tine in cursul zilei de joi.

Pentru comenzile din Slobozia puteti ridica produsele de la magazinul nostru din str.Cuza Voda, nr.21, Slobozia/Ialomita, scutind taxele de curierat.

Toate preturile contin TVA ANPC / CostiDesign